F.C. SPICUL CHISCARENI

F.C.   SPICUL   CHISCARENI

joi, mai 13, 2010

O echipă cu potenţial mare, însă fără bani...
   Aceasta s-ar putea spune despre tînăra şi frumoasa echipa de fotbal FC Spicul Chişcăreni, un club de tradiţie, care reprezenta o forţă importantă în Campionatul Republicii Molodova, Divizia ''B'' Nord, învingînd, pe parcursul timpului, de nenumărate ori, formaţii ca FC Zimbru Chişinău, Olimpia Bălti, chiar şi ocupanta locului 5 în campionatul intern. Astazi însă, FC Spicul Chiscăreni  se chinuie sa reziste în cadrul campionatului raional.
   Sa fie oare lipsa de talente? Cu siguranţă nu, pentru că la Chişcăreni dintotdeauna au fost şi vor fi, cu prisosinţă cele ce ţin de domeniul sportului. Problema este însă alta: conducerea satului neglijează latura sportiva a satului, considerînd că aportul acestuia la dezvoltarea comunei este unul neînsemnat, focusîndu-se, în schimb, pe alte aspecte ''esenţiale'', din punctul ei de vedere.     
   Astfel ca noua nu ne ramîne decît sa asteptam un semn constructiv din partea autoritatilor pentru sustinerea acestui club de fotbal cu o istorie frumoasă şi să sperăm că cineva îşi va întoarce faţa spre FC Spicul Chişcăreni, redîndu-i din nou gloria de altădată, acoperită de praful istoriei, dar mai ales de neglijenţa oamenilor.....